ATP
Νέος προπονητής για τον Dimitrov

 
Νέος προπονητής για τον Dimitrov
Νέος προπονητής για τον Dimitrov
tennisnews team Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 16:37

Σύμφωνα με τα Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, ο Grigor Dimitrov βρήκε τον αντικαταστάτη του Radek Stepanek για τη θέση του προπονητή εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Christian Groh φαίνεται να είναι ο νέος προπονητής του Grigor Dimitrov τη νέα σεζόν. Ο Γερμανός έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με σπουδαίους τενίστες στο tour, όπως το Tommy Haas και ο Taylor Fritz.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται στο προσκήνιο, ένα μήνα μετά από τις δηλώσεις του Dimitrov, όπου έκανε λόγο σχετικά με την εύρεση προπονητή, λέγοντας ότι δεν υπάρχει βιασύνη. Επίσης, τον περασμένο Μάιο ολοκλήρωσε μετά από σχεδόν 3 χρόνια την συνεργασία του και με τον Dani Vallverdu.

Ο Βούλγαρος Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης, επίσης διατηρεί ακόμα επαγγελματικές σχέσεις με τον Andre Agassi, καθώς έχουν συμφωνήσει πως ο κάτοχος 8 Grand Slam τίτλων θα του παρέχει συμβουλευτικό ρόλο.

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Dimitrov να έχει ρεκόρ 22 νίκες έναντι 21 ηττών, ενώ πραγματοποίησε καλές παρουσίες, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του U.S Open και του Paris Rolex Masters.

Φήμες λένε πως αυτή την περίοδο o 28χρονος τενίστας βρίσκεται για προετοιμασία με τον Groh στο Monte-Carlo, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ταξιδέψουν για την Αυστραλία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots