ATP
Ξεκίνησε την προετοιμασία και ο Rafa (vids)

 
Ξεκίνησε την προετοιμασία και ο Rafa (vids)
Ξεκίνησε την προετοιμασία και ο Rafa (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 5:27

Μερικές μόνο ημέρες μετά από την κατάκτηση του Davis Cup, o κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης, Rafael Nadal, βρίσκεται ξανά στο court και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Μετά το 5ο Year-end No.1 της καριέρας του, ο 33χρονος Ισπανός προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, στην οποία θα διεκδικήσει να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει το ρεκόρ των 20 Grand Slam τίτλων του Roger Federer.

O Rafa, ο οποίος προπονείται στα γήπεδα της ακαδημίας του στο Μανακόρ της Μαγιόρκας, αναμένεται να δώσει και τους πρώτους φιλικούς αγώνες του την επόμενη εβδομάδα, στο Άμπου Ντάμπι.

Συγκεκριμένα, θα παίξει με το νικητή της αναμέτρησης του Daniil Medvedev με τον Hyeon Chung, στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα θα αγωνιστεί για την 1η ή για την 3η θέση του Mubadala World Tennis Championship.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, καθώς την πρώτη εβδομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου (3-12 Ιανουαρίου), θα λάβει μέρος στο νεοσύστατο ATP Cup, ενώ αργότερα θα πάει στη Μελβούρνη για το Australian Open (20 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots