ATP
Η θερμή θαυμάστρια του Federer, ηλικίας 107 ετών! (vid)

 
Η θερμή θαυμάστρια του Federer, ηλικίας 107 ετών! (vid)
Η θερμή θαυμάστρια του Federer, ηλικίας 107 ετών! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 6:38

Σε μια από τις πιο γλυκές στιγμές του νέου ντοκιμαντέρ για τον Roger Federer, αποκαλύπτεται μια συγκινητική συνάντηση του Ελβετού τενίστα με μια υπεραιωνόβια θαυμάστριά του!

H γεννημένη το 1912, Dorothea Whisper, είναι πιθανότατα η γηραιότερη θαυμάστρια του Federer και κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκανε τον περασμένο Νοέμβριο ο Ελβετός στη Λατινική Αμερική, είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει!

"Έχω δει όλους τους αγώνες σου! Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα όταν παίζεις, τα σβήνω όλα για να σε δω", είπε η Whisper στον Federer, όταν την συνάντησε.

Τις όμορφες αυτές εικόνες απαθανάτισε η κάμερα του ESPN, που ακολούθησε τον Federer στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και κινηματογράφησε πολλές στιγμές του, για το ντοκιμαντέρ "Roger Federer: Everywhere is Home", το οποίο προβλήθηκε την Τρίτη.

"Είναι λίγο διαφορετικός από τις φωτογραφίες. Δείχνει πιο νέος από κοντά. Όλοι λένε πως πρέπει να σταματήσει και πως είναι πολύ μεγάλος, αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι γελοίο. Δεν έχουν ιδέα τι είναι μεγάλο και τι μικρό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots