ATP
Nadal: "Ο Στέφανος είναι πάντα μεγάλη πρόκληση"

 
Nadal: "Ο Στέφανος είναι πάντα μεγάλη πρόκληση"
Nadal: "Ο Στέφανος είναι πάντα μεγάλη πρόκληση"
tennisnews team Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 7:58

Χρειάστηκε να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να μείνει στο court για περισσότερο από 3 ώρες ο Rafael Nadal, μέχρι να κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά και να κατακτήσει το τρόπαιο στο Mubadala World Tennis Championship, για 5η φορά στην καριέρα του. 

"Είχα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Το να αντιμετωπίζω τον Στέφανο, πάντα είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι νέος και έχει πολλή ενέργεια. Εύχομαι στον Στέφανο τα καλύτερα για το 2020", είπε ο Nadal, αμέσως μετά την πολύ δύσκολη νίκη του επί του Τσιτσιπά στον τελικό του Άμπου Ντάμπι.

Για 5η φορά κατέκτησε το Mubadala World Tennis Championship ο Nadal, που είναι πλέον ο πολυνίκης του θεσμού. Ήταν η 10η φορά που αγωνίστηκε στο δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, στα 12 χρόνια ιστορίας του.

"Ήρθα 10 φορές, οπότε γιατί να μη γίνουν και 11", είπε ο Ισπανός, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στο Άμπου Ντάμπι.

"Ειλικρινά, δεν μπορείς να ξέρεις. Κάθε χρόνο είμαι και μεγαλύτερος, οπότε ελπίζω να παραμείνω υγιής και να επιστρέψω. Είναι ένα τουρνουά που μου αρέσει και μου έχει χαρίσει πολλά συναισθήματα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots