ATP
Νικηφόρα επιστροφή για τον Rafa στο Ακαπούλκο (vid)

 
Νικηφόρα επιστροφή για τον Rafa στο Ακαπούλκο (vid)
Νικηφόρα επιστροφή για τον Rafa στο Ακαπούλκο (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 9:32

O Rafael Nadal έπαιξε καλό τενις στην πρεμιέρα του στο Ακαπούλκο και επιβλήθηκε του Pablo Andujar με 2-0 σετ, για να "κλείσει" ραντεβού με τον Miomir Kecmanovic στον 2ο γύρο. Πρόκριση και για τους Alexander Zverev και Felix Auger-Aliassime.

Ο Nadal επιβλήθηκε του Andujar με 6-3, 6-2 στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano Telcel, στην πρώτη του αναμέτρηση μετά από το Australian Open.

Ο 33χρονος Ισπανός, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, βρέθηκε πίσω με 0-2 στο 1ο σετ, αλλά κέρδισε τα 12 από τα 15 τελευταία games του αγώνα και πήρε τη νίκη σε 90 λεπτά.

Παρέμεινε αήττητος σε 4 αναμετρήσεις με τον Andujar και τώρα θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο τον Miomir Kecmanovic, που κέρδισε τον Alex De Minaur, με 3-6, 6-4, 6-3.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκαν οι Felix Auger-Aliassime, Grigor Dimitrov και Alexander Zverev. O Auger-Aliassime, ο οποίος αγωνίστηκε στους τελικούς των δυο τελευταίων τουρνουά του, σε Ρότερνταμ και Μασσαλία, κέρδισε μετά από μια δυνατή μονομαχία τον Alex Bolt, με 6-3, 7-6 (5). Στη φάση των "16" θα έρθει αντιμέτωπος με τον Kyle Edmund.

Ο Zverev, No.2 στο ταμπλό, επικράτησε του προερχόμενου από τα προκριματικά, Jason Jung, με 7-6 (6), 6-1 και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον επίσης qualifier, Tommy Paul. Ο Dimitrov κέρδισε με τη σειρά του τον Damir Dzumhur με 6-3, 6-3 και θα παίξει με τον Adrian Mannarino, για μια θέση στα προημιτελικά.

Τέλος, ο John Isner πέτυχε 22 άσους και επικράτησε του Mischa Zverev με 6-3, 7-6 (4). Στον επόμενο γύρο ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Marcos Giron.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots