ATP
Dimitrov: "O Rafa με βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή"

 
Dimitrov: "O Rafa με βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή"
Dimitrov: "O Rafa με βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή"
tennisnews team Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 - 16:49

Ο Grigor Dimitrov μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Rafael Nadal, αποκαλύπτοντας πως τον βοήθησε να βρει ξανά τη φόρμα του, όταν περνούσε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα του.

"Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Έχει φοβερή προσωπικότητα. Έχω περάσει πολύ χρόνο μαζί του, εντός και εκτός γηπέδου. Προπονήθηκα μαζί του πολλές φορές και έχουμε μοιραστεί στιγμές εκτός γηπέδου. Έμαθα πολλά από εκείνον τα τελευταία 4-5 χρόνια. Περνούσα μια δύσκολη στιγμή και με βοήθησε στην προπόνηση να ξαναβρώ τη φόρμα μου", είπε ο Dimitrov.

Ο Dimitrov, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 7-5, 6-3 στον αγώνα επίδειξης που έδωσε με τον Nadal στην Ατλάντα, μίλησε επίσης και για τις δυσκολίες του αθλήματος.

"Δεν υπάρχει κάποιος γρήγορος δρόμος. Είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα για το σώμα και οι σεζόν μας είναι πολύ μεγάλες. Παίζεις από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο και μπορείτε να φανταστείτε τι περνάει το σώμα όλο αυτό το διάστημα, με όλα αυτά τα ταξίδια, τα τζετ λαγκ, την αλλαγή των επιφανειών που αγωνιζόμαστε."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots