ATP
Medvedev: "Πάνω απ' όλα η υγεία"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 17:55

Μπορεί τα αυστηρά μετρά για την πανδημία του κορωνοϊού να έχει "παγώσει" το tour και να έχει επηρεάσει τις ζωές των παικτών, όμως ο Daniil Medvedev τονίζει πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει η δημόσια υγεία.

Μετά την απόφαση του συμβουλίου των παικτών της ΑΤΡ να αναστείλει το tour για 6 εβδομάδες, ενώ είχαν προηγηθεί οι ακυρώσεις του Indian Wells και του Miami Open, ο Medvedev επέστρεψε στην Ευρώπη και στην έδρα του, που είναι στο Monte-Carlo.

"Δεν παίρνω αυτές τις αποφάσεις και δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτό, ούτε το τι θα συμβεί στον κόσμο. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα, είναι φυσικά να παραμείνουμε υγιείς, αυτή είναι η προτεραιότητα", δήλωσε ο Medvedev, στο GoTennis.ru.

"Θα τα καταφέρουμε αν δεν δίνουμε τα χέρια με κανέναν και πλένουμε πιο συχνά τα χέρια μας. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μείνουν υγιή τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λιγότεροι άνθρωποι να κολλήσουν τον ιό. Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση θα γίνει καλύτερη με όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν."

Θυμίζουμε πως μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση, το ATP Tour θα ξεκινήσει ξανά τη λειτουργία του από τις 27 Απριλίου. 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots