ATP
Πιθανό κρούσμα ο Tomic: "Έχω όλα τα συμπτώματα"

 
Πιθανό κρούσμα ο Tomic: "Έχω όλα τα συμπτώματα"
Πιθανό κρούσμα ο Tomic: "Έχω όλα τα συμπτώματα"
tennisnews team Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - 19:02

Ο Bernard Tomic αποκάλυψε πως εμφάνισε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού και έβαλε τον εαυτό του σε καραντίνα.

"Από την Τρίτη, δεν αισθάνομαι πολύ καλά", αποκάλυψε ο Tomic στη Melbourne Herald Sun.

"Ακόμα δεν έχω κάνει το τεστ, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα. Πιστεύω πως το κόλλησα όταν ταξίδευα από το Μοντερρέι του Μεξικού. Τώρα είμαι στο Μαϊάμι και είμαι σε καραντίνα, όπως με συμβούλεψαν."

Ο Tomic δεν είναι ο μοναδικός τενίστας που έχει μπει σε καραντίνα, αλλά είναι το πιο πιθανό κρούσμα του κορωνοϊού - που θα είναι και το πρώτο γνωστοποιημένο για την κοινότητα του τένις αν επιβεβαιωθεί.

Η Yaroslava Shvedova χθες ανακοίνωσε πως μόλις επέστρεψε στο Νουρ Σουλτάν για να είναι στην οικογένειά της, την έβαλαν σε καραντίνα επειδή ταξίδεψε στο ίδιο αεροπλάνο με εκείνη ένας ασθενής από το Μιλάνο.

Προβλήματα είχε και ο Γερμανός τενίστας, Yannick Maden, ο οποίος αγωνιζόταν στο Challenger του Νουρ Σουλτάν την προηγούμενη εβδομάδα: "Ήμουν στο αεροδρόμιο για την πτήση μου, όταν άκουσα από έναν άνδρα από την Αυστρία πως σίγουρα θα μας βάλουν σε καραντίνα από τα μεσάνυκτα", είπε ο Maden στην Guardian.

Όλα τα τουρνουά, επαγγελματικά και μη, έχουν ακυρωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο ATP Tour είναι επιβεβαιωμένο πως δεν θα γίνει κανένα τουρνουά τις επόμενες 6 εβδομάδες, ενώ στο WTA Tour έχουν ακυρωθεί όλα τα τουρνουά για τις επόμενες 7 εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots