ATP
Nadal: "Πολλοί άνθρωποι θα υποφέρουν - πρέπει να βοηθήσουμε"

 
Nadal: "Πολλοί άνθρωποι θα υποφέρουν - πρέπει να βοηθήσουμε"
Nadal: "Πολλοί άνθρωποι θα υποφέρουν - πρέπει να βοηθήσουμε"
tennisnews team Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 - 9:13

Ο Rafael Nadal μίλησε για την οικονομική και την κοινωνική κρίση, που θα φέρει η πανδημία σε παγκόσμια κλίμακα.

"Έχουμε ένα καλό κράτος πρόνοιας, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε περισσότερο από ποτέ, επειδή έρχεται μια πολύ σκληρή οικονομική και κοινωνική κατάσταση, στην οποία πολλοί άνθρωποι θα υποφέρουν. Πολλοί θα χάσουν τη δουλειά τους και πρέπει να είμαστε υποστηρικτικοί. Πρέπει να βοηθήσουμε σε όλους τους τομείς, την εργασία, τις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση. Όλοι μας πρέπει να είμαστε υποστηρικτικοί. Αν δεν προστατευτούν οι εταιρείες, δεν θα μπορούν να προστατεύσουν τους εργαζόμενους. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία για να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια χώρα, που κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο θαυμαστές του κόσμου", είπε χαρακτηριστικά ο Nadal στην El Pais.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ισπανός μίλησε και για το τένις, εκφράζοντας την απαισιοδοξία του πως το ζήτημα για το κορυφαίο tour δεν είναι το 2020, μιας και τη θεωρεί μια χαμένη χρονιά, αλλά να επιστρέψει το 2021.

"Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα τουρνουά αυτή τη χρονιά, αλλά δεν το πιστεύω. Περισσότερο με ανησυχεί το Australian Open του 2021, παρά το τι θα συμβεί φέτος. Πιστεύω πως η φετινή σεζόν είναι σχεδόν χαμένη και ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου. Πραγματικά το ελπίζω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots