ATP
O Nadal αρνήθηκε το live με τον Κύργιο

 
O Nadal αρνήθηκε το live με τον Κύργιο
O Nadal αρνήθηκε το live με τον Κύργιο
tennisnews team Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 - 22:26

Απ' ότι φαίνεται δε θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Νικ Κύργιου ο Rafael Nadal, ο οποίος απέρριψε για την ώρα το ενδεχόμενο να βγει μαζί σε live με τον Ελληνοαυστραλό.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ο Κύργιος προσκάλεσε τον Nadal σε live, με αφορμή όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα lives που γίνονται από τότε που σταμάτησε το τένις μέσα από το Instagram, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Σε ένα από τα σημαντικότερα συμμετείχε και ο Nadal, που είχε καλέσει τον Roger Federer.

Την αρχική πρόταση είχε κάνει το BBC Sport και ο Κύργιος είχε ανταποκριθεί άμεσα, γράφοντας: "Rafael Nadal, ας το κάνουμε!"

Πολλοί θα ήθελαν να το δουν, μιας και εκτός από πολλούς fans, οι δυο τους έχουν δώσει και μεγάλες αναμετρήσεις στο παρελθόν, έχοντας και αρκετές στιγμές έντασης. Απ' ότι φαίνεται ωστόσο δε θα το δούμε, καθώς ο Ισπανός δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

"Δε θα με πείραζε να βγω σε live με τον Νικ, αλλά υπάρχει και ένα χάσμα γενεών ανάμεσά μας. Ίσως θα ήταν πιο διασκεδαστικό αν το έκανε με κάποιον πιο κοντά στην ηλικία του", είπε ο Rafa, στην εφημερίδα La Voz de Galicia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots