ATP
Nadal: "O Novak θα πρέπει να το κάνει"

 
Nadal: "O Novak θα πρέπει να το κάνει"
Nadal: "O Novak θα πρέπει να το κάνει"
tennisnews team Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 - 17:12

Ο Rafael Nadal σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Novak Djokovic σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αν και όταν θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο για τον Covid-19.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο Nole ταρακούνησε τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - κάτι που ενδέχεται να συμβεί για όσους ταξιδεύουν συχνά, όπως και οι τενίστες, όταν υπάρχει εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Nole, o μεγάλος του αντίπαλος, Rafael Nadal, είπε πως δεν είναι σε θέση να ορίζει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο καθένας, αλλά αν αυτό είναι μέρος των κανονισμών, όπως και οι υποχρεωτικοί και αιφνιδιαστικοί ελέγχοι που γίνονται για ντόπινγκ, τότε θα αναγκαστεί να το κάνει.

"Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν και δεν είμαι κάποιος που θα απαιτήσει από τους άλλους να κάνουν κάτι. Γι' αυτό υπάρχουν οι κανονισμοί. Αν όμως μας υποχρεώσουν να κάνουμε το εμβόλιο, ο Novak θα πρέπει να το κάνει για να συνεχίσει να αγωνίζεται στα τουρνουά. Θα είναι μέσα στις υποχρεώσεις μας, όπως είναι οι έλεγχοι ντόπινγκ", είπε ο Nadal, στη συνέντευξή του για την εφημερίδα της Γαλικίας, La Voz de Galicia.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots