ATP
Nadal: Η άγνωστη ιστορία από τον τελικό του Wimbledon το 2008 (vid)

 
Nadal: Η άγνωστη ιστορία από τον τελικό του Wimbledon το 2008 (vid)
Nadal: Η άγνωστη ιστορία από τον τελικό του Wimbledon το 2008 (vid)
tennisnews team Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 - 15:36

Μια άγνωστη ιστορία από τον επικό τελικό του Wimbledon του 2008 μοιράστηκε για πρώτη φορά ο Rafael Nadal, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν ήταν στο 100% του εκείνη την ημέρα.

Όπως διηγήθηκε στο Movistar+, o κορυφαίος Ισπανός αθλητής όλων των εποχών, ο οποίος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στις επιφάνειες του γρασιδιού σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, χρειάστηκε να αγωνιστεί με αναισθησία στο πόδι του, καθώς δεν μπορούσε να το ελέγξει. Και στους προηγούμενους αγώνες του, όπως είπε, είχε ενοχλήσεις στο πόδι του.

"Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά στον τελικό του Wimbledon το 2008 έπρεπε να αγωνιστώ με αναίσθητο πόδι από την αρχή του αγώνα. Δεν μπορούσα να αγωνιστώ χωρίς αναισθησία, επειδή δεν μπορούσα να ελέγξω το πόδι μου. Η βροχή το έκανε χειρότερο καθώς με τις παύσεις άρχισε να περνάει η επίδραση της αναισθησίας", είπε ο Nadal, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για το ισπανικό δίκτυο.

O Nadal είχε κερδίσει τον Federer σε εκείνον τον αξέχαστο αγώνα, αναμφίβολα έναν από τους καλύτερους τελικούς όλων των εποχών, με 6-4, 6-4, 6-7 (5), 6-7 (8), 9-7, έπειτα από 4 ώρες και 48 λεπτά. Αυτός ήταν και ο πρώτος Grand Slam τίτλους που κέρδισε σε άλλη επιφάνεια πέρα από το χώμα, κάνοντάς το μάλιστα στο βασίλειο του Ελβετού και σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots