ATP
Thiem και Berrettini στον τελικό του Βερολίνου (vids)

 
Thiem και Berrettini στον τελικό του Βερολίνου (vids)
Thiem και Berrettini στον τελικό του Βερολίνου (vids)
tennisnews team Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 22:05

Σε ακόμα έναν τελικό θα αγωνιστεί ο Dominic Thiem, ο οποίος κέρδισε έπειτα από δυο κλειστά σετ τον 18χρονο Jannik Sinner. Στον τελικό του Βερολίνου προκρίθηκε και ο Matteo Berrettini, μόλις δυο μέρες μετά τον θρίαμβό του στο UTS.

Συνεχίζοντας να παίζει καλό τένις, o Dominic Thiem επικράτησε του Jannik Sinner με 6-3, 7-6 (5) και προκρίθηκε στον τελικό του Bett1 Aces στο Βερολίνο.

Ο 26χρονος Αυστριακός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και με ένα break στο 4ο game (3-1), για να "ξεφύγει" με 4-1 στο 1ο σετ και να το κατακτήσει στα 9 games. Ο Thiem δεν απειλήθηκε από τη γραμμή του σερβίς ούτε στο 2ο σετ, το οποίο ήταν πιο κλειστό, με τον 18χρονο Ιταλό να σβήνει 2 break point στο 11ο game (5-5).

O Sinner έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην κατάκτηση του σετ όταν προηγήθηκε με 5-4 στο tie-break, αλλά ο Thiem απάντησε κερδίζοντας τους 3 επόμενους πόντους, για να βάλει τέλος στο παιχνίδι.

Στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης του Βερολίνου, ο Thiem θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Matteo Berrettini, που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Roberto Bautista Agut με 4-6, 6-3, 10-6.

Σε ένα πολύ εντυπωσιακό 4ήμερο, ο Berrettini κατάφερε να κερδίσει το Σάββατο τον Bautista Agut στο χώμα στο Kitzbuhel της Αυστρίας, τους Richard Gasquet και Στέφανο Τσιτσιπά σε σκληρή επιφάνεια την Κυριακή και ξανά τον Bautista Agut σήμερα στο γρασίδι!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots