ATP
"Ο Federer μπορεί να παίζει και μέχρι τα 50"

 
"Ο Federer μπορεί να παίζει και μέχρι τα 50"
"Ο Federer μπορεί να παίζει και μέχρι τα 50"
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 4:25

Ο Andreas Seppi θεωρεί πως ο Roger Federer έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο επαγγελματικό επίπεδο και την επόμενη δεκαετία, ενθαρρύνοντάς τον μάλιστα να το κάνει!

"Στα 36 μου θα προτιμούσα να μην έκανα ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα, αλλά μπορεί να μου κάνει και καλό, να αναπληρώσω καλύτερα την ενέργειά μου. Πρέπει να μου κάνετε αυτή την ερώτηση σε έναν χρόνο, θα μπορέσω να δώσω καλύτερη απάντηση", είπε ο Seppi, σχετικά με τη μεγάλη αναστολή του tour εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όσο για τον Federer, που θα γίνει 39 ετών σε λίγες ημέρες, είπε: "Ακόμα έχει την επιθυμία για να παίξει και νομίζω πως αν το σώμα του αντέξει, μπορεί να παίζει και μέχρι τα 50 του! Είναι όμορφο για το τένις να βλέπουμε κάποιον που θέλει να παίζει για όσο μπορεί. Ελπίζω να το κάνει."

Ο Seppi δεν είναι ακόμα σίγουρος σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, αλλά δεν αποκλείει τίποτα και επίσης δεν είναι αρνητικός με τη διεξαγωγή του US Open: "Το τένις είναι ένα από τα ασφαλέστερα αθλήματα για τη μετάδοση του ιού. Το πρόβλημα είναι τα ταξίδια. Το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί στο US Open μπορεί να λειτουργήσει. Οι παίκτες ωστόσο, πρέπει να περιοριστούν στο να κάνουν τις διαδρομές από το γήπεδο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots