ATP
Nadal και KIA ξεπερνούν την 20ετία!

 
Nadal και KIA ξεπερνούν την 20ετία!
Nadal και KIA ξεπερνούν την 20ετία!
tennisnews team Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 - 19:06

Ο Rafael Nadal και η KIA ανανέωσαν τη συνεργασία τους για άλλα 5 χρόνια, που σημαίνει πως θα ξεπεράσουν τα 20 διαδοχικά χρόνια συμπόρευσης.

Ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων και πιο επιτυχημένος αθλητής όλων των εποχών στην Ισπανία, συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του για 5 χρόνια ακόμα με την KIA, της οποίας είναι πρεσβευτής από το μακρινό 2004!

"H KIA βρίσκεται κοντά μου απ' όταν ήμουν 17 ετών και έχει παίξει τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου στο επαγγελματικό τένις, ενώ με έχει χαρακτηρίσει και ως άνθρωπο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαστε μαζί και για τα επόμενα 5 χρόνια, εντός και εκτός γηπέδων", δήλωσε ο Rafa.

Πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή είναι βεβαίως και ο CEO της KIA Motors, Ho Sung Song, που είπε: "Η συνεργασία 16 ετών που έχουμε με τον Rafa, έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να παίξουν τένις. Σε μια περίοδο που χρειάζεται τους θαυμαστές του περισσότερο από ποτέ, θέλαμε να τους βάλουμε στο επίκεντρο της προπόνησής του και να ενθαρρύνουμε την επιτυχημένη επιστροφή του στη δράση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείναμε τη συνεργασία μας για τα 5 επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον και να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά."

Ο Rafa αυτή την περίοδο συνεχίζει να προετοιμάζεται στο χώμα, για την εμβόλιμη χωμάτινη σεζόν που θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Πιθανότατα όχι από τη Μαδρίτη, όπως υπολόγιζε, καθώς το Mutua Madrid Open είναι πολύ κοντά στο να ακυρωθεί για το 2020, με αποτέλεσμα να μείνει το Masters της Ρώμης (20-27 Σεπτεμβρίου) και το Roland Garros (28 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots