ATP
Nadal: "Μου αρέσουν τα πάρτυ και η τεκίλα"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 - 16:06

Μια πτυχή της προσωπικότητάς του που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παρουσίασε ο Rafael Nadal, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή της βραδυνής τηλεοπτικής ζώνης της ισπανικής τηλεόρασης.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, ο οποίος ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να παραλάβει από την πρόεδρο της Κοινότητας της Μαδρίτης το Gran cruz de la Orden del Dos de Mayo, ήταν καλεσμένος το βράδυ στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή "El Hormiguero", όπου είχε την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του, από την πολύ αυστηρή εικόνα που έχει συνήθως.

Για το αν πίνει: "Μου αρέσουν τα πάρτυ. Και φυσικά πίνω και αλκοόλ. Μου αρέσει η τεκίλα."

Για το ότι δεν έχει σπάσει ούτε μια ρακέτα: "Έχω καλό αυτοέλεγχο και ποτέ δεν πέταξα τη ρακέτα μου στο έδαφος ή έδειξα έτσι τα νεύρα μου."

Αν κλαίει όταν βλέπει ταινίες: "Με τον τιτανικό έκλαιγα σαν μωρό και επίσης ήταν πολύ θλιβερό όταν ο Mufasa πέθανε στο Lion King. Κλαίω αρκετά εύκολα."

Για τις συναυλίες: "Δεν έχω πάει σε πολλές στη ζωή μου, είχα πάει σε μερικές του Julio Iglesias. Επίσης έχω δει τη Shakira και τον David Bisbal, αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο."

Για τον ύπνο και τη σημαντικότητα του πριν από τους αγώνες: "Κάποιες φορές κοιμάμαι καλά και κάποιες φορές όχι, πριν από έναν σημαντικό αγώνα. Στην αρχή της καριέρας μου αγχωνόμουν πολύ, αλλά τώρα το ελέγχο περισσότερο. Όταν κοιμάσαι λίγο, 3-4 ώρες, είναι πιθανό να ξυπνήσεις και να νιώθεις άδειος από ενέργεια, να μην μπορείς να αγωνιστείς καλά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots