ATP
Ευχές από τον Rafa για το 2021 (vid)

 
Ευχές από τον Rafa για το 2021 (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 - 15:30

O Rafael Nadal έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος, ελπίζοντας σε μια βελτιωμένη κατάσταση με την παρουσία και του εμβολίου.

"Γεια σε όλους, ελπίζω να είστε καλά. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το 2021. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη σήμερα και το 2020 είναι μια χρονιά που θέλουμε να ξεχάσουμε χωρίς αμφιβολία. Ελπίζω πως με το εμβόλιο η κατάσταση θα βελτιωθεί πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα και τα λέμε σύντομα, το 2021", είπε ο Nadal.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων θα ξεκινήσει τη σεζόν του εκτός απροόπτου στο ATP Cup, το οποίο θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη. Πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης με την Ισπανία, όπου τον σταμάτησε η Σερβία του Novak Djokovic.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Rafa προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του στη Μαγιόρκα και αναμένεται να πάει στην Αυστραλία σε 2 εβδομάδες, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, για να τηρήσουν την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών στη Μελβούρνη. Αργότερα αναμένεται να παίξει στo ATP Cup και φυσικά στο Australian Open (8-21 Φεβρουαρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots