ATP
Βραβείο ηθικής αξίας στον Nadal (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 - 15:07

Ακόμα ένα βραβείο παρέλαβε ο Rafael Nadal, για τις φιλανθρωπικές του ενέργειες και τη γενικότερη κοινωνική του δραστηριότητα.

Ο Nadal βραβεύτηκε στα βραβεία XXIV CEU Angel Herrera με το βραβείο "Ética y Valores" (ηθική και αξίες), από το ίδρυμα του πανεπιστημίου CEU Universidad San Pablo. Το βραβείο μοιράστηκε με την εκκλησία της Μαδρίτης, "Hermanitas De Los Pobres", και βεβαίως σχετίζεται περισσότερο με δράσεις του ιδρύματός του, Fundacion Rafa Nadal.

"Τα βραβεία που δεν είναι για τις αθλητικές μου επιδόσεις, πάντα μου προσφέρουν έναν επιπλέον ενθουσιασμό. Θα ήθελα να με θυμούνται περισσότερο ως έναν καλό άνθρωπο και όχι ως έναν αθλητή", είπε ο Nadal.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, έστειλε και ένα μήνυμα ενθάρρυνσης προς τους νέους ανθρώπους: "Να συνεχίσετε να ονειρεύεστε με μια ταπεινή και υγιή φιλοδοξία, που χρειάζεται για να πετύχει κάποιος τους στόχους του."

Ο Nadal αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αδελαΐδα, παραμένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το προσκήνιο, τις ημέρες που κάνει την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών.

Θα συμμετέχει στις 29 Ιανουαρίου στο τουρνουά επίδειξης που θα διοργανώσει η Tennis Australia στην Αδελαΐδα μαζί με τους υπόλοιπους κορυφαίους και κορυφαίες που βρίσκονται εκεί, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει το ξεκίνημά του για τη σεζόν του 2021, με το ATP Cup στη Μελβούρνη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots