ATP
Επιστρέφει στην Ουάσινγκτον ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/FFT
tn team Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 - 15:36

O Rafael Nadal αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε ένα μήνα, καθώς ανακοινώθηκε η πρώτη του παρουσία στο Citi Open της Ουάσινγκτον.

Μπορεί να επέλεξε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα μετά το Roland Garros, αποσύροντας τη συμμετοχή του από το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως ο Rafael Nadal πάει για μια γεμάτη αμερικανική hard court season τον επόμενο μήνα.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Nadal θα αγωνιστεί στο Citi Open της Ουάσινγκτον, το οποίο θα διεξαχθεί την εβδομάδα 2-8 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν χωρίς κενό τα δυο Masters της US Open Series, το Rogers Cup στο Τορόντο (9-15 Αυγούστου) και το Western & Southern Open στο Σινσινάτι (16-22 Αυγούστου), συνεπώς είναι πολύ πιθανό ο Rafa να μην αγωνιστεί σε κάποιο απ' αυτά. Το US Open ολοκληρώνει την αμερικανική hard court season, την περίοδο 30 Αυγούστου - 12 Σεπτεμβρίου.

Το 500άρι της Ουάσινγκτον ετοιμάζεται για πολύ δυναμική επιστροφή, μετά την ακύρωσή του το 2020 λόγω της Covid-19. O Nadal είναι ο πρώτος παίκτης από τους "Big 3" που θα αγωνιστεί στο τουρνουά και αναμένεται να παίξουν ακόμα οι Denis Shapovalov, Hubert Hurkacz, Karen Khachanov, Felix Auger-Aliassime και Νικ Κύργιος μεταξύ άλλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots