ATP
"Τρομάζει" ο Medvedev! (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Western & Southern Open / Ben Solomon
tn team Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 23:07

Ο Daniil Medvedev ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός, έχασε μόνο 2 games από τον Pablo Carreno Busta και προκρίθηκε μέσα σε 54 λεπτά στα ημιτελικά του Western & Southern Open, κάνοντας ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο "double" των αμερικανικών Masters. 

Πολύ εντυπωσιακός ήταν και σήμερα ο Daniil Medvedev, ο οποίος συνέτριψε τον Carreno Busta με 6-1, 6-1 σε 54 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Western & Southern Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Andrey Rublev, που νωρίτερα κέρδισε στα τρια σετ τον Benoit Paire.

O Medvedev πλησιάζει με εντυπωσιακό τρόπο στο "double" των δυο αμερικανικών Masters πριν από το US Open, αφού έφτασε σήμερα τις 8 συνεχόμενες νίκες στις δυο τελευταίες εβδομάδες, ενώ στις 5 τελευταίες του αναμετρήσεις δεν έχει απειληθεί καθόλου από τους αντιπάλους του.

Στα ημιτελικά και στον τελικό του Τορόντο είχε κερδίσει εύκολα τους John Isner (6-2, 6-2) και Reilly Opelka (6-4, 6-3) αντίστοιχα, ενώ στο Σινσινάτι μέχρι τώρα έχει χάσει 4 games από τον Mackenzie McDonald (6-2, 6-2), 6 από τον Grigor Dimitrov (6-3, 6-3) και 2 σήμερα από τον Carreno Busta.

Στον σημερινό αγώνα ο 25χρονος Ρώσος πέτυχε 9 άσους, δεν απειλήθηκε με break point και "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του Ισπανού, αξιοποιώντας τα 5 από τα 11 break points που είχε συνολικά. Έχασε όλους κι όλους 6 πόντους από τη γραμμή του σερβίς ο Medvedev (28/34), ο οποίος κέρδισε σχεδόν τους μισούς (44%) από τους πόντους του Carreno στα πρώτα σερβίς του Ισπανού και 10 από τους 11 (91%) στα δεύτερα!

Αυτή ήταν και η 40ή νίκη του στη σεζόν (40-9). Έγινε ο 3ος παίκτης που το κατάφερε αυτό, μετά από τον Στέφανο Τσιτσιπά που έχει 47 νίκες (47-13) και τον Rublev, που σήμερα έφτασε επίσης τις 40 (40-13).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots