ATP
Nadal: Στη Βαρκελώνη για θεραπεία

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Instagram (@rafaelnadal)
tn team Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:45

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία είναι με πατερίτσα, ο Rafael Nadal ενημέρωσε τους fans του πως βρέθηκε στη Βαρκελώνη για μια νέα θεραπεία και ξεκίνησε τη διαδικασία ανάρρωσης, που θα τον κρατήσει λίγες εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα.

"Γεια σε όλους. Επικοινωνώ μαζί σας μέσα από τα social media μετά από κάποιο καιρό, για να σας ενημερώσω πως πήγα στη Βαρκελώνη με την ομάδα μου και με την ιατρική μου ομάδα, για να κάνω θεραπεία στο πόδι μου, που θα χρειαστεί λίγες μέρες ανάρρωση και θα με κρατήσει λίγες εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα. Είμαι πίσω στο σπίτι και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ανάρρωσης. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας", έγραψε ο Nadal στην επίσημη σελίδα του στο Instagram.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal)

O Nadal είχε μια σύντομη σεζόν και συμμετείχε μόλις σε δυο τουρνουά εκτός χώματος, στο Australian Open και στο Citi Open της Ουάσινγκτον, ενώ συνολικά συμμετείχε σε 7 τουρνουά φέτος. Μετά την παρουσία του στο Citi Open, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στην αμερικανική hard court season, καθώς δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι, που τον άφησε εκτός νωρίτερα από το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τερμάτισε έτσι τη σεζόν του και πλέον ο στόχος του απ' ότι φαίνεται είναι να μπορέσει να προπονηθεί ξανά σε κανονικούς ρυθμούς κατά την περίοδο της pre-season, ώστε να επιστρέψει στη δράση στο ξεκίνημα του 2022 και να συμμετέχει στο Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots