ATP
Κύργιος: "Άλλο επίπεδο ο Sinner"

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © European Open
tn team Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 14:36

O Νικ Κύργιος έπλεξε το εγκώμιο του Jannik Sinner, με αφορμή το πολύ εντυπωσιακό σερί του νεαρού Ιταλού στα indoor τουρνουά.

Ο Sinner τα πηγαίνει καταπληκτικά στα indoor τουρνουά και αυτό απ' ότι φαίνεται μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο νεαρός Ιταλός έχει κατακτήσει τα 2 τελευταία τουρνουά που έχει παίξει σε indoor, στη Σόφια και στην Αμβέρσα, κάνοντάς το μάλιστα χωρίς να απωλέσει σετ.

Με τη νικηφόρα του πρεμιέρα χθες στη Βιέννη (επί του Reilly Opelka με 6-4, 6-2), έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες σε αγώνες indoor και τα 18 κερδισμένα σετ στη σειρά, ένα στατιστικό που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο των social media.

Επίσης, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Νικ Κύργιο, που έγραψε κάτω από τη δημοσίευση: "Είναι σε άλλο επίπεδο, αυτό είναι σίγουρο. Τον αντιμετώπισα στα διπλά στην Ουάσινγκτον. Ποτέ δεν έπαιξα ξανά με κάποιον που χτυπάει τόσο δυνατά την μπάλα."

Sinner και Κύργιος δεν έχουν αναμετρηθεί ακόμα στα μονά, όμως είχαν συναντηθεί στα διπλά του Citi Open τον Αύγουστο, όταν ο Ιταλός και ο Sebastian Korda επικράτησαν του Κύργιου και του Frances Tiafoe με 6-4, 6-4.

O Sinner, ο οποίος σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Dennis Novak για μια θέση στα προημιτελικά του Erste Bank Open στη Βιέννη, διεκδικεί επίσης και μια θέση στο ATP Finals, που φέτος θα γίνει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Τορίνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots