ATP
Με το ένα πόδι στο ATP Finals o Hurkacz (vid)

 
Hubert Hurkacz
Hubert Hurkacz © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 - 16:29

O Hubert Hurkacz προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters, σε αντίθεση με τον Cameron Norrie που έμεινε εκτός 8άδας στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να λιγοστεύσουν και οι ελπίδες του για πρόκριση στο ATP Finals.

O Hurkacz επέστρεψε από σετ πίσω και επικράτησε του Dominik Koepfer με 4-6, 7-5, 6-2, για να μπει στα προημιτελικά του Paris Masters.

O 24χρονος Πολωνός, Νο.7 στο ταμπλό, πλησιάζει την πρόκριση στο ATP Finals ακόμα περισσότερο με τη νίκη αυτή, καθώς επωφελήθηκε και από τις ήττες του Jannik Sinner χθες και του Cameron Norrie σήμερα.

Αύριο ο Hurkacz θα αντιμετωπίσει για τα προημιτελικά τον James Duckworth, τη μεγάλη έκπληξη αυτής της εβδομάδας, που απέκλεισε και τον Alexei Popyrin σήμερα με 7-6 (6), 6-4.

Ο Norrie δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο κυνήγι της πρόκρισης για το ATP Finals γι' αυτή την εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε από τον Taylor Fritz με 6-3, 7-6 (3). Να σημειωθεί πως ο Βρετανός ακόμα τρέφει μαθηματικές ελπίδες για να μπει στο Τορίνο, απλά αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην πρώτη 8άδα του Race, συνεπώς είναι σε μειονεκτική θέση.

Ο Fritz έκανε και σήμερα πολύ καλό παιχνίδι και δεν έχασε ούτε ένα game από τη γραμμή του σερβίς. Έκανε το μοναδικό break στο 6ο game του 1ου σετ (4-2) και στο 2ο σετ έκανε ένα άψογο tie-break, για να "σφραγίσει" τη νίκη του.

Στον αυριανό προημιτελικό, ο Fritz θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic, που πέρασε με walkover τον Gael Monfils, αφού δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots