ATP
Κύργιος: "Το Roland Garros θα έπρεπε να καταργηθεί!" (vid)

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - 21:52

Για τον Νικ Κύργιο, το Roland Garros δεν θα έπρεπε να είναι καν στο καλαντάρι της ΑΤΡ!

Στο τελευταίο επεισόδιο του "No Boundaries Podcast", στο οποίο συμμετέχει, ο Νικ Κύργιος κλήθηκε να ιεραρχήσει τα τέσσερα Grand Slams. Σε εκείνο το σημείο, έβγαλε εντελώς εκτός συναγωνισμού το Roland Garros, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε καν να είναι στο καλαντάρι!

"Το Γαλλικό Όπεν... απλά θα έπρεπε να καταργηθεί από το καλαντάρι, είναι το χειρότερο!" είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος, που πρόσθεσε ότι η μεγάλη αδυναμία του είναι το Wimbledon.

Στο ίδιο podcast, o Kύργιος μίλησε και για τον Roger Federer, τον οποίο αποκάλεσε "Michael Jordan του τένις": "Είναι ο Michael Jordan του τένις. Έχει επηρεάσει το παιχνίδι και έχει ασκήσει επιρροή όσο κανένας άλλος. Όλοι οι νέοι παίκτες τον μιμούνται. Και εγώ τον μιμήθηκα. Χωρίς τον Federer, δεν θα υπήρχαν οι Djokovic και Nadal."

Θα διάλεγε επίσης τον Federer και στη συζήτηση του GOAT, κάτι που πάντως άφησε ανοιχτό για το μέλλον: "Αυτή τη στιγμή θα έλεγα τον Federer", είπε ο 26χρονος, ο οποίος πάντως παραδέχτηκε πως αν ο Djokovic τον ξεπεράσει στα Slams πιθανότατα θα αλλάξει την απάντησή του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots