ATP
Zverev: "Εγώ ο Medvedev και ο Djokovic θα κυριαρχήσουμε κι αυτή τη χρονιά"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 22:11

Ο Alexander Zverev εξέφρασε την πεποίθησή του πως το σκηνικό θα παραμείνει το ίδιο όπως με το δεύτερο μισό του 2021, με τον ίδιο, τον Novak Djokovic και τον Daniil Medvedev να κυριαρχούν στα μεγαλύτερα τουρνουά του 2022.

"Τους 6 τελευταίους μήνες ήταν ο Novak, o Daniil και εγώ που κυριαρχήσαμε και πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Έχω αποκτήσει πολλή αυτοπεποίθηση με αυτά που πέτυχα αυτή τη σεζόν. Η μεγαλύτερη βελτίωση που είχα, ήταν στο πνευματικό κομμάτι", είπε ο Zverev, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sport της Γερμανίας.

"Νιώθω πολύ πιο χαλαρός όταν είμαι έξω στο γήπεδο και μπορώ να δείξω σε όλους για τι είμαι ικανός. Οι νίκες μου επί του Djokovic στο Τόκιο και στο Τορίνο, με έκαναν να νιώθω ανίκητος", πρόσθεσε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, που την Κυριακή αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής για φέτος στη Γερμανία.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 24χρονος Zverev ήταν καλεσμένος σε μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή στo ZDF της Γερμανίας και εκεί είχε αναφέρει τους στόχους του για τη νέα σεζόν, που είναι οι ψηλότεροι δυνατοί.

"Υπάρχουν δυο πράγματα που δεν έχω πετύχει ακόμα. Να κερδίσω Grand Slam και να ανεβώ στο Νο.1 του κόσμου. Ελπίζω πως μπορώ να τα πετύχω όλα αυτά στην Αυστραλία", είχε πει χαρακτηριστικά ο Sascha, ο οποίος φέτος κέρδισε τα δυο σημαντικότερα τουρνουά μετά από τα Grand Slams, το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ATP Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots