ATP
Nadal: Διόρθωσε με τον πιο ευγενικό τρόπο ατόπημα δημοσιογράφου (vid)

 
Nadal: Διόρθωσε με τον πιο ευγενικό τρόπο ατόπημα δημοσιογράφου (vid)
tn team Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 14:16

Ένας δημοσιογράφος ήταν αδιάβαστος για την προϊστορία του Rafael Nadal στο Australian Open και ο Ισπανός τον διόρθωσε για την καριέρα του, όσο πιο ευγενικά γινόταν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Nadal στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου αν τον δυσκολεύουν οι συνθήκες στο Australian Open, γιατί μετά το 2009, όταν κατέκτησε τον τίτλο στη Μελβούρνη, δεν έφτασε ούτε μια φορά στα ημιτελικά.

Αυτό φυσικά δεν ισχύει, καθώς ο Nadal έπαιξε στον τελικό του Australian Open άλλες 4 φορές από τότε, το 2012, το 2014, το 2017 και το 2019. Σε δυο περιπτώσεις, το 2012 και το 2017, είχε ηττηθεί στα 5 σετ και μετά από επικές μάχες από τους Novak Djokovic και Roger Federer αντίστοιχα, ενώ το 2014 αγωνιζόταν με τραυματισμό και αυτό του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει στο 100% τον τίτλο με τον Stan Wawrinka. Διάφορα προβλήματα με τραυματισμούς αντιμετώπισε και άλλες χρονιές, που σταμάτησε πολύ νωρίτερα στη διοργάνωση.

Παρότι στο πρόσωπό του φάνηκε η έντονη απορία του για το πόσο άτοπη ήταν η ερώτηση που μόλις είχε δεχτεί, ο Rafa δεν εκνευρίστηκε και εξήγησε γελώντας και με έναν πολύ ευγενικό τρόπο ότι τα στοιχεία ήταν λάθος.

"Λυπάμαι που στο λέω, δεν το θέλω, αλλά ήμουν στον τελικό το 2012, το 2014, το 2017, το 2018 (sic), οπότε ήμουν και στους ημιτελικούς. Τραυματίστηκα δυο φορές εδώ. Οπότε σίγουρα είναι ένα πολύ καλό τουρνουά στην καριέρα μου. Λυπάμαι που σε διορθώνω!" είπε ο Ισπανός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots