ATP
Μπήκε στα ημιτελικά ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Abierto Mexicano
tn team Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 2:31

Μόλις 70 λεπτά έμεινε στο γήπεδο ο Daniil Medvedev, ο οποίος απώλεσε 5 games από τον Yoshihito Nishioka και πήρε μια άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Ο Medvedev επιβλήθηκε του Nishioka με 6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 10 λεπτά και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Ο 25χρονος Ρώσος, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.1 στον κόσμο από την ερχόμενη Δευτέρα, πέτυχε 12 άσους και κέρδισε τους 22 από τους 32 πόντους στα πρώτα του σερβίς. Δεν ήταν άρτιος από τη γραμμή του σερβίς, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα καθώς αξιοποίησε τα 6 από τα 8 break points του και "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του Ιάπωνα qualifier.

Στο 1ο σετ αρχικά απώλεσε προβάδισμα με 2-0 και ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά κέρδισε τα 4 επόμενα games και το κατέκτησε με 6-2. Στο 2ο σετ έμεινε πίσω με break 2 φορές, στο 0-1 και στο 1-3, όμως κέρδισε τα 5 επόμενα games και "κλείδωσε" τη νίκη του αρκετά γρήγορα και ξεκούραστα.

Ο Medvedev, που μετά και την ήττα του Novak Djokovic στο Ντουμπάι εξασφάλισε ήδη την άνοδό του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα περιμένει την αναμέτρηση του Rafael Nadal με τον Tommy Paul, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Ακαπούλκο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots