ATP
Μπορεί να χάσει όλη τη χωμάτινη σεζόν ο Medvedev!

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 - 8:48

O Daniil Medvedev ανακοίνωσε πως έκανε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να λείψει από το tour για τους επόμενους 1-2 μήνες!

Κινδυνεύει να χάσει ακόμα και ολόκληρη τη χωμάτινη σεζόν ο Daniil Medvedev, ο οποίος ανακοίνωσε πως στα τελευταία τουρνουά του αγωνιζόταν έχοντας κήλη και τελικά πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τον αποκλεισμό του στο Μαϊάμι.

"Τους τελευταίους μήνες αγωνιζόμουν με μια μικρή κήλη. Μαζί με την ομάδα μου, αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση για να διορθώσω το πρόβλημα. Πιθανότατα θα μείνω εκτός για 1-2 μήνες και θα δουλέψω σκληρά για να είμαι πίσω στο court σύντομα. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη", έγραψε ο Medvedev στα social media.

Ο 25χρονος Ρώσος, Νο.2 στον κόσμο, θα χάσει τα πρώτα μεγάλα ραντεβού της χωμάτινης σεζόν και, δεδομένου πως δεν είναι και μεγάλος λάτρης του χώματος, ενδέχεται να χάσει και ολόκληρη τη χωμάτινη σεζόν, όντας αμφίβολος και για το Roland Garros, που αρχίζει στις 22 Μαΐου.

Επίσης πιθανότατα αυτό να σημαίνει και την παραμονή του Novak Djokovic για ακόμα περισσότερες εβδομάδες στο Νο.1, ωστόσο ο Σέρβος θα έχει να υπερασπιστεί αρκετούς βαθμούς στο χώμα, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Medvedev να γίνεται Νο.1 ενώ παρακολουθεί τους αγώνες από το σπίτι του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots