ATP
2ος σερί προημιτελικός για τον Sinner (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Corinne Dubreuil / ATP Tour
tn team Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 20:58

O Jannik Sinner έβγαλε εκτός Monte-Carlo τον περσινό φιναλίστ, Andrey Rublev, για να προκριθεί στον 2ο συνεχόμενο προημιτελικό του σε Masters διοργάνωση.

Παρόλο που βρέθηκε πίσω με σετ, ο Jannik Sinner βρήκε το δρόμο προς τη νίκη ενάντια στον Andrey Rublev, του οποίου επικράτησε με 5-7, 6-1, 6-3 σε 2 ώρες και 20 λεπτά, για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Monte-Carlo Masters.

Ο 20χρονος Ιταλός, που είχε και τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινού με το μέρος του, έμεινε νωρίς πίσω με break στο ματς και παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 στο game που ο Rublev σέρβιρε για το σετ, υπέστη νέο break και τελικά έχασε το σετ με 5-7.

Κατάφερε ωστόσο να ανεβάσει ταχύτητα και να κυριαρχήσει στο 2ο σετ, για να κερδίσει 6 games στη σειρά και να το κατακτήσει με 6-1. Στο αποφασιστικό σετ ήταν και πάλι καλύτερος, προηγήθηκε με 4-2 και δεν κοίταξε πίσω του, για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 9ο game με νέο break.

Μετά τον προημιτελικό στο Μαϊάμι, ο Sinner θα βρεθεί σε ακόμα έναν προημιτελικό σε Masters διοργάνωση για φέτος και θα αντιμετωπίσει αύριο τον Alexander Zverev, για μια θέση στην 4άδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots