ATP
Ξεκίνησε τη θεραπεία ο Rafa - εμφανίστηκε με πατερίτσες (vid)

 
Ξεκίνησε τη θεραπεία ο Rafa - εμφανίστηκε με πατερίτσες (vid)
tn team Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 - 15:11

O Rafael Nadal ξεκίνησε την πολυσυζητημένη του θεραπεία για το δεξί του πόδι και εθεάθη στη Βαρκελώνη με πατερίτσες.

Ο Nadal πήγε στη Βαρκελώνη για το πρώτο στάδιο της θεραπείας του, με ένα βίντεο του από εκεί, στο οποίο περπατάει με πατερίτσες, να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο, ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων αναχώρησε αμέσως για το σπίτι του στη Μαγιόρκα.

Την Κυριακή, αμέσως μετά την κατατηση του 14ου τίτλου του στο Roland Garros, o Nadal είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την επαναστατική θεραπεία που επιχειρεί, προκειμένου να μη νιώθει πόνο στο δεξί του πόδι και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια θεραπεία, κατά την οποία θα δημιουργήσουμε μόνιμα την αίσθηση του μουδιάσματος. Θα το δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα. Θα αποτελείται από ενέσεις με παλμική ραδιοσυχνότητα, για να κάψει το νεύρο και να δημιουργήσει την αίσθηση που έχω τώρα (με τις ενέσεις αναισθησίας), αλλά μακροπρόθεσμα. Ο στόχος είναι να μην υπάρχει πόνος. Αν λειτουργήσει αυτό, θα συνεχίσω να παίζω. Αν όχι, τότε θα είναι μια διαφορετική ιστορία. Θα σκεφτώ αν θα είμαι έτοιμος για να κάνω ένα βήμα παραπέρα, για το αν θα κάνω μια επέμβαση με αμφίβολο αποτέλεσμα, που δεν θα μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα επιστρέψω σε ανταγωνιστικό επίπεδο", είχε πει συγκεκριμένα ο 36χρονος Ισπανός.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά media, από τις πρώτες μέρες της θεραπείας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το αν θα αγωνιστεί ή όχι στο Wimbledon, αν και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το βρετανικό Grand Slam είναι ήδη εκτός τραπεζιού για τον Rafa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots