ATP
Θα παίξει στη Χιλή το Νοέμβριο ο Rafa

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © AELTC / Chloe Knott
tn team Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 11:26

O Rafael Nadal θα αγωνιστεί για 3η φορά στη Χιλή κατά τη διάρκεια της off-season, όπου θα παίξει αγώνα επίδειξης με έναν από τους καλύτερους τενίστες στη χώρα.

Στις 24 ή στις 25 Νοεμβρίου, όπως έγινε γνωστό, ο Rafael Nadal θα δώσει έναν φιλικό αγώνα στη Χιλή με έναν από τους γνωστότερους τενίστες της χώρας, τον αριστερόχειρα Alejandro Tabilo.

Τον αγώνα του Rafa διοργανώνει το ίδρυμα Fundacion Museo de la Moda, που θα φέρει μόλις για 3η φορά τον κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων στη Χιλή, όπου έχει αναρίθμητους θαυμαστές.

Η Χιλή δεν θα είναι ο μόνος προορισμός του Rafa κατά τη διάρκεια της off-season, αφού ο 36χρονος Ισπανός ετοιμάζει μια περιοδεία στη Λατινική Αμερική, με την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Κολομβία και το Εκουαδόρ να εμφανίζονται ως πιθανοί προορισμοί.

Όσο για την επιλογή του γηπέδου, ακόμα δεν έχει κανονιστεί, αναμένεται όμως να είναι ένας αγώνας με τεράστια επισκεψιμότητα. Υποψήφιοι χώροι για να φιλοξενήσουν τον αγώνα του Rafa με τον Tabilo, είναι το Sausalito στο Vina del Mar, το San Carlos de Apoquindo και το Santa Laura στο Σαντιάγο.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για γήπεδα που ξεπερνούν τους 20.000 θεατές σε χωρητικότητα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots