ATP
Θα χάσει τη χρονιά ο Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © e|motion group / Thorsten Baering
tn team Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:44

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει προσδιορίσει το χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο tour μετά και το νέο του πρόβλημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Alexander Zverev δεν θα αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία δεν είναι ενθαρρυντικές, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Zverev δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο άλλο τουρνουά φέτος κι έτσι θα επιστρέψει στη δράση το 2023.

Ο Zverev έδωσε τους τελευταίους του αγώνες στο Roland Garros, όπου είχε εκείνον τον φριχτό τραυματισμό στον αστράγαλό του, στην αναμέτρησή του με τον Rafael Nadal για τα ημιτελικά.

Αμέσως μετά το τουρνουά χειρουργήθηκε στον αστράγαλό του, κι ενώ όλα πήγαιναν καλά μέχρι τώρα, στην προετοιμασία του για τη φάση των ομίλων του Davis Cup, όπου σκόπευε να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, έβγαλε ένα οστικό οίδημα και ανακοίνωσε πως δεν θα παίξει στο Αμβούργο.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για ένα νέο πρόβλημα που προκάλεσε ο ίδιος, πιέζοντας περισσότερο από όσο έπρεπε στον εαυτό του. Δεν έθεσε κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά έκανε λόγο για εβδομάδες ή μήνες, μέχρι τη νέα του επιστροφή στις προπονήσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots