ATP
Πίσω στις νίκες ο Medvedev (vid)

 
Πίσω στις νίκες ο Medvedev (vid)
tn team Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 - 18:34

Μετά το στραβοπάτημα στη Μετς, ο Daniil Medvedev επέστρεψε στις επιτυχίες, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του στην Αστάνα με μια άνετη επικράτηση επί του Albert Ramos-Vinolas.

Έναν πολύ καλό αγώνα έκανε στην πρεμιέρα του στην Αστάνα ο Daniil Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε του Albert Ramos Vinolas με 6-3, 6-1 σε 80 λεπτά.

Ο 26χρονος Ρώσος τελείωσε τον αγώνα με 20 winners και 17 αβίαστα λάθη, την ώρα που ο Ισπανός είχε μόλις 8 winners και υπέπεσε σε 26 αβίαστα λάθη. Δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του στο παιχνίδι ο Medvedev, ο οποίος αντιμετώπισε μόλις ένα break point, ενώ αξιοποίησε τα 4 από τα 8 break points που είχε στη διάθεσή του.

Από πολύ νωρίς πήρε τον έλεγχο στο ματς ο Medvedev, που προηγήθηκε με 2-0 και έσβησε ένα break point στο 4ο game, για να κάνει το 3-1. Έκτοτε δεν επέτρεψε στον Ισπανό να φτάσει ξανά σε break point o Medvedev, που έκλεισε το σετ με νέο break για το 6-3, ενώ στο 2ο σετ κέρδισε 5 games στη σειρά, για να μετατρέψει πολύ γρήγορα το 1-1 σε 6-1.

Ο Medvedev είχε χάσει τους 2 τελευταίους αγώνες του στο tour, στον 4ο γύρο του US Open από τον Νικ Κύργιο και στην πρεμιέρα του στη Μετς από τον Stan Wawrinka.

Επέστρεψε στις νίκες και στον 2ο γύρο του Astana Open θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Marc-Andrea Huesler και Emil Ruusuvuori. Θυμίζουμε πως ο Huesler προέρχεται από την καλύτερη εβδομάδα της καριέρας του, καθώς είχε κατακτήσει το 250άρι της Σόφιας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots