ATP
Ήττα για τον Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό της Στοκχόλμης

 
Ήττα για τον Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό της Στοκχόλμης
tn team Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 19:28

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Σουηδός συμπαίκτης του, Filip Bergevi, γνώρισαν την ήττα στο 250άρι της Στοκχόλμης από τους Roman Jebavy και Adam Pavlasek.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Filip Bergevi, οι οποίοι πήραν wild card αυτή την εβδομάδα για να συμμετέχουν στο διπλό του Stockholm Open της Σουηδίας, ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από την πολύ δυνατή ομάδα των Τσέχων Roman Jebavy και Adam Pavlasek - αμφότεροι Top 100 στα διπλά - με 6-4, 6-4.

Οι Jebavy και Pavlasek έκαναν το πρώτο break της αναμέτρησης για να περάσουν μπροστά με 3-2, αλλά οι Τσιτσιπάς και Bergevi δεν το έβαλαν κάτω τόσο εύκολα και ισοφάρισαν σε 3-3. Οι Τσέχοι ωστόσο έκαναν νέο break για το 4-3 και αφού κράτησαν δύσκολα το σερβίς τους για το 5-3, το έκαναν ξανά στο 10ο game, για να κλείσουν το σετ.

Στο 2ο σετ έγινε μόνο ένα break και το έκαναν νωρίς οι Jebevy και Pavlasek, για να προηγηθούν με 3-1. Διατηρήθηκαν μπροστά έως το τέλος οι Τσέχοι, οι οποίοι έσβησαν και 2 break points στο 10ο game, για να κρατήσουν το σερβίς τους για το 6-4 και να "κλειδώσουν" την πρόκριση.

Στα προημιτελικά του διπλού του 250αριού της Στοκχόλμης, οι Jebavy και Pavlasek θα αντιμετωπίσουν το Νο.3 του ταμπλό, Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara.

Στο μεταξύ, αργότερα σήμερα, γύρω στις 20:30 με 21:00 ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Maxime Cressy.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots