ATP
Αποχωρεί από την ομάδα του Nadal o Roig

 
Αποχωρεί από την ομάδα του Nadal o Roig
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 18:37

Ο καλός του φίλος και μέλος της ομάδας του από το μακρινό 2005, Francisco Roig, αποχώρησε από την ομάδα του Rafael Nadal, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Rafa μέσα από τα social media.

O κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων ανακοίνωσε την είδηση μέσα από τις σελίδες του στα social media, λέγοντας πως θέλει να ξεκινήσει μια νέα δουλειά ως προπονητής.

"Θέλω να σας ενημερώσω πως ο Francis Roig αποχωρεί από την ομάδα μου, ξεκινώντας ένα δικό του προσωπικό πρότζεκτ ως προπονητής. Ήρθε στην ομάδα και δούλεψε μαζί μας με τον θείο Toni, ενώ έμεινε και δούλεψε και με τον Carlos Moya και πιο πρόσφατα με τον Marc Lopez", σημείωσε ο Nadal.

"O Francis ήταν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην καριέρα μου και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας και φιλίας", πρόσθεσε ο 36χρονος Ισπανός τενίστας.

Ο Roig βρισκόταν στην ομάδα του Rafa από το πολύ μακρινό 2005, τη χρονιά που κέρδισε τον πρώτο του Grand Slam τίτλο στο Roland Garros. Τώρα έχει 22 Slams στην κατοχή του με τον Roig να βρίσκεται στην ομάδα του σε όλα, ενώ έχει περάσει και 209 εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, ήμουν ακόμα παιδί και μαζι με τον Toni ξεκινούσαμε το ταξίδι μας στο tour. O Francis είναι ένας σπουδαίος προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα και με βοήθησε πολύ να γίνω καλύτερος. Μόνο ευγνωμoσύνη μπορώ να εκφράσω γι' αυτόν και του εύχομαι καλή τύχη σ' αυτό το νέο πρότζεκτ."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots