ATP
Zverev: "Η δικαιοσύνη έλαμψε"

 
Zverev: "Η δικαιοσύνη έλαμψε"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 21:42

Η πρώτη επίσημη δήλωση του Alexander Zverev, μετά την αθώωσή του από την ανεξάρτητη αρχή για τις κατηγορίες για κακοποίηση.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η ανεξάρτητη αρχή Lake Forest Group που συνεργάστηκε με την ΑΤΡ για τις εις βάρος του κατηγορίες για κακοποίηση από την Olya Sharypova, αθώωσε τον Γερμανό τενίστα, λόγω αμφιβολιών προς τις κατηγορίες αυτές, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας 15 μηνών.

Λίγες ώρες μετά, ο Zverev έκανε την πρώτη του τοποθέτηση μέσα από ένα story στο Instagram, στο οποίο λέει πως από την πρώτη στιγμή τόνισε την αθωώτητά του και πως η δικαιοσύνη έλαμψε, ενώ τώρα σκοπεύει να επικεντρωθεί στο τένις και στην επιστροφή του στα γήπεδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Zverev:

"Από την αρχή επέμενα για την αθωώτητά μου και αρνήθηκα τις ανυπόστατες κατηγορίες που έγιναν εναντίον μου. Με χαρά αποδέχτηκα την έρευνα της ΑΤΡ και δέχτηκα να συνεργαστώ και είμαι ευγνώμων για την προσοχή που έδωσε η οργάνωση σ' αυτό το ζήτημα.

"Αυτή η απόφαση πάρθηκε από έναν τρίτο, έναν ουδέτερο φορέα που εξέτασε όλα τα στοιχεία και πήρε μια ξεκάθαρη απόφαση υπέρ μου. Εκτός από την ανεξάρτητη από την ΑΤΡ έρευνα, έχω επίσης τρέξει δικαστικές διαδικασίες και στη Γερμανία και στη Ρωσία, διαμάχες που επίσης κέρδισα.

Είμαι ευγνώμων που επιτέλους αυτό το ζήτημα επιλύθηκε. Η προτεραιότητά μου τώρα είναι να αναρρώσω από τον τραυματισμό μου και να συγκεντρωθώ σ' αυτό που αγαπώ περισσότερο - στο τένις.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τους φαν, για τη στήριξή τους. Ακολουθήσαμε μια μακρά και δύσκολη διαδικασία και η δικαιοσύνη έλαμψε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots