ATP
Κέρδισε στην πρεμιέρα ο Medvedev (vid)

 
Κέρδισε στην πρεμιέρα ο Medvedev (vid)
© Alyssa van Heyst | ABN AMRO Open
tn team Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 23:42

O Daniil Medvedev κέρδισε άνετα τον Liam Broady στην πρεμιέρα του στην Ντόχα και συμπλήρωσε τους προημιτελικούς του Qatar Open.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ρότερνταμ, ο Daniil Medvedev συνεχίζει το νικηφόρο του σερί και στην Ντόχα, κερδίζοντας στην πρεμιέρα του στο Qatar Open τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Liam Broady, με 6-4, 6-3.

Ο 27χρονος Ρώσος πρωταθλητής, ο οποίος πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 250, προηγήθηκε με 5-3 στο 1ο σετ και παρότι έχασε το σερβίς του στο επόμενο game, έκανε ένα ακόμα break στο 10ο game και τελικά έκλεισε το σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ πήρε από νωρίς "κεφάλι" με 4-1 και δεν κοίταξε πίσω του, κρατώντας το σερβίς του έως το τέλος της αναμέτρησης, την οποία ολοκλήρωσε μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά του Qatar Open, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Christopher O'Connell από την Αυστραλία, που απέκλεισε νωρίτερα το νο.5 του ταμπλό, Roberto Bautista Agut, με 3-6, 7-6 (5), 6-4.

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν και οι Andrey Rublev και Felix Auger-Aliassime, που αμφότεροι έμειναν πίσω με σετ, ενώ ο Andy Murray απέκλεισε τον Andy Murray.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots