ATP
O Shevchenko απέκλεισε τον Monfils στο Φοίνιξ (vid)

 
Alexander Shevchenko
Alexander Shevchenko © Mary Grace Grabill
tn team Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 9:49

Ο 22χρονος Alexander Shevchenko απέκλεισε από το Challenger του Φοίνιξ το ίνδαλμά του, Gael Monfils. Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Matteo Berrettini.

Ο προερχόμενος από τα προκριματικά, Alexander Shevchenko, επικράτησε του Gael Monfils με 6-4, 6-7 (2), 6-3 στον 1ο γύρο του Arizona Tennis Classic, σε ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί από τη βροχή χθες και τελικά ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο 22χρονος Ρώσος, ο οποίος είπε μετά το παιχνίδι ότι ο Monfils ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησε να παίζει τένις, είχε προηγηθεί με 6-4, 4-0, αλλά έχασε τα 5 επόμενα games και τελικά έπαιξε και 3ο σετ. Εκεί κέρδισε τα πρώτα 3 games και διατήρησε το προβάδισμά του ως το τέλος και ολοκλήρωσε τη νίκη του σε 2 ώρες και 23 λεπτά αγώνα.

Ο Shevchenko στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Marc-Andrea Huesler, Νο.6 στο ταμπλό, που είχε αποκλείσει μια μέρα πριν τον Filip Krajinovic, που εγκατέλειψε με τραυματισμό.

Ο κορυφαίος του πολύ δυνατού ταμπλό του Φοίνιξ, Matteo Berrettini, κέρδισε στην πρεμιέρα του τον συμπατριώτη του, Mattia Bellucci, με 6-4, 6-4.

Στον 2ο γύρο ο Berrettini θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Aleksandar Vukic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots