ATP
Πάει για 2ο σερί τίτλο ο Rublev (vid)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Srpska Open
tn team Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 19:53

O Andrey Rublev κέρδισε τον Alex Molcan με 2-0 σετ και έφτασε τις 8 νίκες στη σειρά, για να προκριθεί στον τελικό της Μπάνια Λούκα. Αύριο, θα διεκδικήσει τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του μετά το Monte-Carlo.

Συνεχίζει ανίκητος στη φετινή χωμάτινη σεζόν ο Andrey Rublev, ο οποίος κέρδισε τον Molcan με 6-2, 6-4 και προκρίθηκε στον τελικό του Srpska Open στην Μπάνια Λούκα.

O Rublev έσβησε τα 9 από τα 11 break points που αντιμετώπισε και είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, αφού δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ. Στο 2ο σετ ταλαιπωρήθηκε λίγο από τον μαχητικό Molcan, έχασε 3 φορές προβάδισμα με break, έκανε και το 4ο όμως, για να ολοκληρώσει τελικά τη νίκη του στο 10ο game, έπειτα από 89 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτός θα είναι ο 20ός τελικός καριέρας για τον Rublev, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του, στο Masters του Monte-Carlo. Θα διεκδικήσει τον 14ο τίτλο του (13-6), αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον Dusan Lajovic.

Mετά την τεράστια νίκη του επί του Novak Djokovic χθες, ο Lajovic έβγαλε εκτός ταμπλό ακόμα ένα από τα φαβορί, το Νο.4 του ταμπλό, Miomir Kecmanovic, κερδίζοντας και αυτή τη σερβική μάχη, με 4-6, 7-6 (5), 6-4, έπειτα από 3 ώρες αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots