ATP
Nadal: Καλά πήγε η επέμβαση - δεν επιστρέφει το 2023

 
Nadal: Καλά πήγε η επέμβαση - δεν επιστρέφει το 2023
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 - 16:46

Καλά πήγε η χειρουργική επέμβαση που έκανε χθες το βράδυ ο Rafael Nadal, που όμως ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στους αγώνες πριν από τον Ιανουάριο του 2024!

Απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο της επιστροφής του για τους τελικούς του Davis Cup το Νοέμβριο ο Rafael Nadal, που έκανε ανακοίνωση σχετικά με την χθεσινή του επέμβαση, ενημερώνοντας πως δεν θα επιστρέψει πριν από τον Ιανουάριο.

Ο Ισπανός θρύλος, ο οποίος έκλεισε τα 37 σήμερα, μπήκε στο χειρουργείο χθες το βράδυ για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, για τον τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη μυ που τον ταλαιπωρεί από τον Ιανουάριο.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος η επέμβαση εξελίχθηκε θετικά. Ο σκοπός της ήταν να γίνουν κάποιες διορθώσεις στον λαγονοψοΐτη, ενώ στην ίδια επέμβαση οι γιατροί του φρόντισαν και έναν παλιό του τραυματισμό, στο επιχείλιο οστό του αριστερού ισχίου, που θα βοηθήσει στην καλύτερη εξέλιξη του τένοντα.

"Θα ξεκινήσω αμέσως την αποκατάσταση και αν η κανονική διαδικασία αποκατάστασης ολοκληρωθεί στους 5 μήνες, όλα θα έχουν πάει καλά", εξήγησε ο Nadal, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πλάνο το οποίο αν του βγει θα μπορέσει να βγάλει μια γεμάτη σεζόν το 2024, που πιθανότατα θα είναι η τελευταία της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots