ATP
Εύκολες νίκες για Rublev και Dimitrov, αποσύρθηκε ο Sinner (vids)

 
Εύκολες νίκες για Rublev και Dimitrov, αποσύρθηκε ο Sinner (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - 15:26

Οι Andrey Rublev και Grigor Dimitrov έκαναν δικά τους εύκολα τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Paris Masters, ενώ απέσυρε τη συμμετοχή του ο Jannik Sinner, μετά την μεταμεσονύχτια χθεσινή του αναμέτρηση.

O Rublev χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να σταματήσει την πορεία του προερχόμενου από τα προκριματικά, Botic Van De Zandschulp, με 6-3, 6-3.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο.5 στον κόσμο, έκανε από ένα break σε κάθε σετ και ήταν μπροστά με 6-3, 4-3, όταν αντιμετώπισε το πρώτο του break point στο ματς. Το έσβησε και λίγο αργότερα έκανε νέο break, για να πάρει με 6-3 το 2ο σετ.

Αυτή ήταν η 20ή φετινή του νίκη σε Masters διοργανώσεις και θα παίξει στον 3ο του προημιτελικό, μετά το Monte-Carlo και τη Σαγκάη. Αξίζει να σημειωθεί πως και στα δυο τουρνουά αυτά είχε φτάσει έως τον τελικό, κατακτώντας το πρώτο και χάνοντας στον τελικό του δεύτερου.

Στα προημιτελικά ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur, που πέρασε με walkover τον Jannik Sinner. Ο Ιταλός απέσυρε τη συμμετοχή του μετά και τη μεταμεσονύχτια χθεσινή του αναμέτρηση με τον Mackenzie McDonald, που ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 3 τα ξημερώματα!

Νωρίτερα, το πρώτο εισιτήριο για τους προημιτελικούς είχε πάρει ο Grigor Dimitrov, ο οποίος κέρδισε τον Alexander Bublik με 6-2, 6-2 σε 67 λεπτά.

Ο 32χρονος Βούλγαρος, ημιφιναλίστ πριν λίγες εβδομάδες στη Σαγκάη, θα παίξει στον 2ο συνεχόμενο προημιτελικό του σε Masters 1000 διοργάνωση και θα περιμένει την αναμέτρηση του Francisco Cerundolo με τον Hubert Hurkacz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots