ATP
Rublev: "Θα κοιμηθώ στις 4-5 το πρωί, τρομερό πρόγραμμα!" (vid)

 
Rublev: "Θα κοιμηθώ στις 4-5 το πρωί, τρομερό πρόγραμμα!" (vid)
tn team Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 - 10:40

O Andrey Rublev εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το πρόγραμμα στο Bercy, που θα τον αναγκάσει να ξαγρυπνήσει την ημέρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό με τον Novak Djokovic.

Ο Rublev κέρδισε τον Alex De Minaur με 2-1 σετ στον τελευταίο αγώνα της χθεσινής ημέρας στο Bercy, λίγο μετά τη μια τα μεσάνυκτα. Δεν δίστασε, αμέσως μετά τον αγώνα, να μιλήσει στην κάμερα για το κακό πρόγραμμα των διοργανωτών, που αδίκησε πολλούς παίκτες αυτή την εβδομάδα. 

"Πρέπει να πάω για φαγητό, μετά να κάνω αποθεραπεία, μπάνιο και δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ, στις 4; στις 5; Είναι τρελό. Τρομερό πρόγραμμα! Σας ευχαριστώ! Και είμαι στο συμβούλιο της ΑΤΡ, είμαστε μαζί με την ΑΤΡ" είπε ο Rublev, υψώνοντας και τους δυο αντίχειρές του ειρωνικά.

Ο Rublev θα πρέπει να επιστρέψει στο Court Central στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα), για να αντιμετωπίσει τον Djokovic. Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 16:30, αλλά άλλαξε μετά και το αργοπορημένο τέλος της χθεσινής μέρας.

Το πρόγραμμα πάντως στο Bercy ήταν ένα γενικευμένο πρόβλημα του τουρνουά και μάλιστα στοίχισε την παρουσία του φορμαρισμένου Jannik Sinner, που αφού τελείωσε τον αγώνα του 2ου γύρου με τον Mackenzie McDonald στις 02:37 τα ξημερώματα και έπρεπε να παίξει ξανά το επόμενο απόγευμα, αποφάσισε να μην κατέβει και να αποσύρει τη συμμετοχή του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots