ATP
Nadal: "Πέρασα πολλά, κάθε εβδομάδα και μια απογοήτευση" (vid)

 
Nadal: "Πέρασα πολλά, κάθε εβδομάδα και μια απογοήτευση" (vid)
tn team Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 - 18:09

O Rafael Nadal δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα μέσα από τα social media του, στο οποίο εξηγεί πως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνον, υπήρξαν στιγμές που έμοιαζε απίθανο να επιστρέψει στο tour, τώρα όμως είναι σε θέση να το κάνει, με μοναδικό στόχο να μπορέσει να σταθεί στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους παίκτες.

Το να παίξει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο στο 250άρι του Μπρίσμπεϊν, είναι η μοναδική βλέψη που έχει ο 37χρονος Ισπανός, ο οποίος είπε ότι πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές αυτή τη χρονιά, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε θέση να προπονείται και πάλι σε ένα επίπεδο που του επιτρέπει να επιστρέψει και στους αγώνες.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν ξέρει τι να περιμένει και σε τι επίπεδο θα καταφέρει να αγωνιστεί, αλλά δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, αφού το μόνο που θέλει είναι να περάσει καλά και να είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

"Ήταν μια μεγάλη χρονιά, στην οποία πέρασα από πολλές φάσεις, από τότε που προσπάθησα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στη χωμάτινη σεζόν. Κάθε εβδομάδα ήταν και μια απογοήτευση. Μετά αποφάσισα να σταματήσω να προσπαθώ και να ψάξω για μια οριστική λύση, που ήταν να μπω στο χειρουργείο. Από τότε όλα ήταν ένα δύσκολο μονοπάτι, αλλά φυσικά είχα την ελπίδα να επιστρέψω.

Φυσικά υπήρξαν πολλές αμφιβολίες, υπήρξαν στιγμές που έμοιαζε απίθανο να έρθει αυτή η στιγμή, αλλά διατήρησα το εργατικό μου πνεύμα και την ελπίδα. Τώρα πιστεύω πως είμαι έτοιμος για να επιστρέψω.

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα βρίσκομαι, δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Είμαι απλά χαρούμενος που επιστρέφω, ενθουσιασμένος για να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να το διασκεδάσω και πιστεύω πως θα γίνω ανταγωνιστικός.

Είχα μερικές καλές εβδομάδες προπονήσεων, σε ένα επίπεδο που μου επιτρέπει να αγωνιστώ ξανά. Πέρασα από πολλά στάδια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα. Επιστρέφω σε ένα τουρνουά που έχω παίξει στο παρελθόν και γνωρίζω καλά. Ξέρω πως είναι δύσκολο τουρνουά, αλλά ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και δεν θέλω τίποτα άλλο, μόνο να είμαι ανταγωνιστικός."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots