ATP
Fils: "Ο Nadal βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο" (vid)

 
Fils: "Ο Nadal βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο" (vid)
© Corinne Dubreuil / Rafa Nadal Academy Kuwait
tn team Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 12:09

Ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει αυτή τη στιγμή για το που βρίσκεται ο Rafael Nadal είναι ο Arthur Fils, ο οποίος επιβεβαίωσε πως λίγο πριν το πολυαναμενόμενο comeback του, ο Ισπανός βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Ο Fils προπονήθηκε για μια εβδομάδα μαζί με τον Nadal στο Κουβέιτ, προκειμένου να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων και να έρθει και λίγο πιο κοντά στις συνθήκες της Αυστραλίας, λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο tour.

O 19χρονος Γάλλος, ο οποίος αναδείχθηκε "Newcomer" της χρονιάς από την ATP, ήταν φιναλίστ στο Next Gen ATP Finals και τερμάτισε τη σεζόν στο Νο.36 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε αρκετά σετ την εβδομάδα αυτή κόντρα στον κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων και διαβεβαίωσε μέσω του Ivan Ljubicic πως ο Ισπανός βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

"Ο Nadal; Ο Arthur Fils μου έγραψε να σας πω πως έπαιζε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πάντα περιμένω μεγάλα πράγματα από τον Rafa", είπε συγκεκριμένα ο Ljubicic στην Gazzetta dello Sport.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Arthur Fils (@arthur.fils)

Δυο εβδομάδες μένουν περίπου για τη μεγάλη επιστροφή του Nadal στο tour, που θα γίνει στο 250άρι του Μπρίσμπεϊν την πρώτη εβδομάδα του 2024.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots