ATP
Νέα καλή εμφάνιση και 8άδα ο Rafa στο Μπρίσμπεϊν! (vids)

 
Νέα καλή εμφάνιση και 8άδα ο Rafa στο Μπρίσμπεϊν! (vids)
tn team Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 - 12:06

Μόλις 3 games απώλεσε ο Rafael Nadal από τον Jason Kubler, δίνοντας συνέχεια στο επιτυχημένο του comeback στο tour!

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Jason Kubler o Rafael Nadal, ο οποίος πήρε τη νίκη με 6-1, 6-2 απέναντι στον Αυστραλό και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Brisbane International.

To επιτυχημένο comeback στο tour μετά από έναν χρόνο απουσίας συνεχίζεται για τον Nadal, που μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Dominic Thiem στην πρεμιέρα του στο Μπρίσμπεϊν, πανηγύρισε μια ακόμα straight sets νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Kubler.

O 37χρονος Ισπανός ξεκίνησε τον αγώνα κερδίζοντας 5 συνεχόμενα games, για να προηγηθεί με 5-0 και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο 1ο σετ. Ο Kubler κέρδισε το 1ο του game και είχε τριπλό break point για το 5-2, αλλά ο Nadal κέρδισε τους 5 επόμενους πόντους και κράτησε το σερβίς του για το 6-1.

Και στο 2ο σετ δεν απειλήθηκε ο Rafa, ο οποίος προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 και έσωσε ένα break point στο 4ο game, για να κάνει το 3-1. Αργότερα έκανε και το double break, για να πάρει τα 3 τελευταία games του αγώνα και να κλείσει το σετ στο 8ο game, έπειτα από 84 λεπτά αγώνα.

Ο Nadal, ο οποίος δεν έχει χάσει ακόμα το σερβίς του στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει ακόμα έναν Αυστραλό στα προημιτελικά, τον Jordan Thompson, που δεν αγωνίστηκε σήμερα αφού πέρασε με walkover το Νο.4 του ταμπλό, Ugo Humbert.

Γίνεται όλο και πιο πιθανή η ενδεχόμενη αναμέτρηση του Nadal με τον Grigor Dimitrov στα ημιτελικά, αφού ο Dimitrov επιβλήθηκε εξίσου εύκολα του Daniel Altmaier με 6-1, 6-2 και πέρασε επίσης στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Rinky Hijikata, που απέκλεισε τον Tomas Machac με 5-7, 6-2, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots