ATP
Dimitrov: "Ελπίζω ο Nadal να είναι καλά στη χωμάτινη σεζόν"

 
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 - 19:31

Ο Grigor Dimitrov απογοητεύτηκε πολύ όταν έμαθε ότι ο Rafael Nadal απέσυρε τη συμμετοχή του από το Australian Open, ελπίζοντας πως θα τον δει και πάλι δυνατό στο χώμα.

Ο Nadal είχε διπλό match point στα προημιτελικά του Brisbane International κόντρα στον Jordan Thompson, αλλά έχασε την ευκαιρία να μπει στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετώπιζε τον Grigor Dimitrov.

Αν φυσικά θα μπορούσε να κατέβει την επόμενη μέρα στο court, αφού από το 3ο σετ ο Ισπανός συνειδητοποίησε ότι αντιμετωπίζει νέα ενόχληση στο ισχίο του, που δυο μέρες αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν μια μικρή θλάση, που τον υποχρέωσε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Australian Open.

O Dimitrov, ο οποίος προπονήθηκε με τον Nadal την περασμένη εβδομάδα στο Μπρίσμπεϊν, κατέκτησε τον τίτλο στο 250άρι της Αυστραλίας και μετά τον τελικό ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων, λέγοντας πως ήταν μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη και πως ελπίζει να τον δει ξανά δυνατό στο χώμα.

"Τι μπορώ να πω; Ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσε να συμβεί. Δεν ξέρω. Εύχομαι να μην είναι πολύ σοβαρό. Αυτή την εβδομάδα προπονήθηκα μαζί του και τον είδα και σε μερικές άλλες προπονήσεις του. Πάντα μου αρέσει να τον παρακολουθώ, είτε κάνει προπόνηση είτε παίζει σε αγώνα.

Είναι πολύ απογοητευτικό και περισσότερο απ' όλους για εκείνον. Ανυπομονούσα να τον δω να παίζει, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα. Του εύχομαι μια γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω πραγματικά να τον δούμε τουλάχιστον πίσω στη χωμάτινη σεζόν. Είναι κάτι που ποτέ δεν βαριέσαι να βλέπεις, τον Nadal να παίζει στο χώμα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots