ATP
Αποσύρθηκε από το Monte-Carlo o Nadal

 
Αποσύρθηκε από το Monte-Carlo o Nadal
© Andrew Eichenholz/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 - 20:25

Τα άσχημα νέα συνεχίζονται για τον Rafael Nadal, που απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Monte-Carlo Masters!

Ο γολγοθάς του Nadal συνεχίζεται, με τον Ισπανό να αποσύρεται για τρίτο συνεχόμενο τουρνουά, μετά το Australian Open, το Qatar Open και το Indian Wells. Τα λόγια που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του δε, μόνο απογοήτευση βγάζουν και ανησυχία για το μέλλον.

"Είναι δύσκολοι καιροί όσον αφορά τον αθλητισμό για μένα. Δυστυχώς, σας ενημερώνω ότι δεν θα αγωνιστώ στο Monte-Carlo. Το σώμα μου απλά δεν μ' αφήνει", έγραψε συγκεκριμένα ο 37χρονος Ισπανός, ο οποίος αδυνατεί να κάνει μια ομαλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση από το καλοκαίρι του 2022. 

Συνεχίζει πάντως να προπονείται στα γήπεδα της ακαδημίας του ο Rafa, ελπίζοντας πως θα καταφέρει στο κοντινό μέλλον να αγωνιστεί. Τα χρονικά πλαίσια στενεύουν δραματικά, αφού η χωμάτινη σεζόν πάντα είναι πυκνή. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα μετά το Monte-Carlo αρχίζει το 500άρι της Βαρκελώνη και το tour συνεχίζεται με το 1000άρι της Μαδρίτης και το 1000άρι της Ρώμης, τρια τουρνουά στα οποία ο Rafa έχει δηλώσει συμμετοχή. Στη συνέχεια, η σεζόν στο χώμα ολοκληρώνεται με το Roland Garros.

Αν για δεύτερη διαδοχική χρονιά δεν καταφέρει να αγωνιστεί στην αγαπημένη του χωμάτινη σεζόν ο Ισπανός, τότε σίγουρα το μέλλον του θα μοιάζει παραπάνω από αβέβαιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots