Απίστευτο σκηνικό με γυναίκα να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στον Rafa (vids)

 
Απίστευτο σκηνικό με γυναίκα να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στον Rafa (vids)
tn team Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 16:47

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη Rod Laver Arena, με μια heckler να διακόπτει για λίγα λεπτά την αναμέτρηση του Rafael Nadal με τον Michael Mmoh, κάνοντας προσβλητικά σχόλια και δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο στον Ισπανό!

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων πάντως γέλασε με το περιστατικό, ενώ αγωνιστικά δεν επηρεάστηκε καθόλου, τουναντίον σέρβιρε τρεις άσους σε ένα game για να κλείσει το 2ο σετ!

Η γυναίκα απομακρύνθηκε από την ασφάλεια του γηπέδου στα μέσα του game και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με το περιστατικό βεβαίως να κεντρίζει το ενδιαφέρον και μετά το τέλος του ματς.

Στην on-court συνέντευξη, ο Rafa ρωτήθηκε αν ήξερε τη γυναίκα και η απάντησή του έφερε πολλά γέλια στο κοινο: "Όχι και ειλικρινά δεν θέλω να τη γνωρίσω!"

Επίσης το συμβάν συζητήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου ο Nadal έμαθε ότι το μεσαίο δάχτυλο ήταν για εκείνον, κάτι που δεν είχε προσέξει μέσα στον αγώνα.

"Ίσως ήπιε πολύ τζιν ή τεκίλα! Δεν ξέρω. Ειλικρινά ήταν πολύ περίεργο αλλά και αστείο την ίδια στιγμή. Υπάρχει κάθε λογής άνθρωπος σ' αυτόν τον κόσμο. Ήταν αστείο, με εξέπληξε που μου έκανε αυτή τη χειρονομία, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι πως είναι κρίμα γιατί ήταν μεθυσμένη ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω", είπε ο Ισπανός.

Η πορεία του Rafa στον 3ο γύρο πάντως δεν εμποδίστηκε στο παραμικρό και ο Ισπανός αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie για μια θέση στους "16" του Australian Open το Σάββατο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots