"Ο Federer θα παίξει στο Australian Open" (vid)

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 - 11:25

Τα ενθαρρυντικά λόγια γνωστού προπονητή και αναλυτή, σχετικά με την επιστροφή του Roger Federer στο Australian Open.

O Federer μπορεί να μην κατάφερε να παίξει σε πολλά τουρνουά αυτή τη χρονιά, όμως την επόμενη ο στόχος του είναι να ξεκινήσει να παίζει από νωρίς και σύμφωνα με τον Darren Cahill, πρώην προπονητή της Simona Halep και αναλυτή, αυτό θα συμβεί στην Αυστραλία το 2022.

"Υπάρχουν πολλές σπουδαίες ιστορίες στο επερχόμενο Australian Open. Απ' ότι φαίνεται ο Roger Federer θα παίξει. Ξέρω πως δουλεύει σκληρά στο γήπεδο αυτή την περίοδο και είμαστε σίγουροι πως θα παίξει στο τουρνουά. Στα 40 του, αυτό που κάνει είναι πραγματικά αξιέπαινο, να προσπαθεί να φτάσει στο 21ο του Grand Slam", σχολίασε ο Cahill, που ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή Sportsday.

Ο Cahill αναφέρθηκε και στους άλλους δυο από τους Big 3, Rafael Nadal και Novak Djokovic, που επίσης μοιράζονται το ρεκόρ των 20 Grand Slam τίτλων.

"Ο Νadal προπονείται πολύ σκληρά, έχω δει κάποια από τα βίντεο με τις προπονήσεις του στην ακαδημία, στην Ισπανία. Δουλεύει πολύ σκληρά για να κατακτήσει το 21ο Slam", είπε ο Cahill για τον Ισπανό, που θα αγωνιστεί στα μέσα του Δεκέμβρη στο Mubadala World Tennis Championships του Άμπου Ντάμπι.

Όσο για τον Djokovic, γύρω από τον οποίο έχουν πολλά ακουστεί εξαιτίας του ενδεχομένου να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους τενίστες, είπε: "Πιστεύω πως ο Novak θα είναι στην Αυστραλία, το τένις είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιονδήποτε αθλητή. Το τουρνουά θα είναι επιτυχημένο ακόμα και αν δεν πάει. Θα είναι πολύ απογοητευτικό αν δεν τον έχουμε, αλλά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το τουρνουά, οι ιστορία θα συνεχιστεί. Το τουρνουά του 2022 δεν θα είναι απίθανo μόνο για τους παίκτες, αλλά και για το κοινό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots