Με 50% πληρότητα το Australian Open

 
Με 50% πληρότητα το Australian Open
tn team Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 9:45

Κάθε μέρα σημειώνεται και ένα νέο ρεκόρ στη Βικτώρια με τα κρούσματα της Covid-19 εξαιτίας της επέλασης της Όμικρον, με το Australian Open να ανακοινώνει πως αντί για 100%, η πληρότητας στο Melbourne Park θα είναι στο 50%!

Ανεξέλεγκτη φαίνεται πως είναι η Όμικρον στην Αυστραλία και ειδικά στη Βικτώρια, όπου μόνο σήμερα καταγράφηκαν 37.169 νέα κρούσματα - που είναι ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας - ενώ 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας και ενώ η Αυστραλία ήταν μια από τις χώρες με τα καλύτερα νούμερα, αλλά συνάμα και με τα αυστηρότερα μέτρα παγκοσμίως, φαίνεται πως τα μέτρα και η προσοχή όχι απλά δεν υποχωρούν, αλλά εντείνονται!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόφαση της κυβέρνησης της Βικτώριας να αλλάξει τα δεδομένα για το Australian Open και να μην επιτρέψει πληρότητα μεγαλύτερη του 50% στα γήπεδα του Melbourne Park.

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα οι κανονισμοί έλεγαν πως πρέπει όλοι οι θεατές να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, αλλά δεν υπήρχε κανένας περιορισμός στην πληρότητα.

Οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε όλους τους χώρους, ενώ στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων θα εφαρμοστεί και το όριο του ενός ατόμου ανά δυο τετραγωνικά μέτρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots